Donacije

Kao i svaka skupina entuzijasta koji rade nešto novo i korisno za svoju zajednicu susrećemo se sa izazovom–nedostatkom finansija. Neke stvari je moguće ostvariti pokretačkom energijom i dobrom voljom, ali postoje stvari koje jednostavno zahtevaju novac.

Ukoliko vam se sviđa ono što radimo i želite da nas podržite to možete učiniti uplatom donacije na naš žiro račun. Sve donacije će biti iskorišćene isključivo za realizaciju ciljeva Ubuntu centra.

Kako da znam da će moja donacija biti utrošena na pravi način?

Sve naše aktivnosti, pa i bankovne transakcije su dostupne našim donatorima na uvid. Takođe možete da sami izaberete na koje od naših aktivnosti će vaša donacija biti utrošena (npr. 10 besplatnih psiholoških seansi za jednog samohranog roditelja).

Ko može da donira?

I fizička i pravna lica mogu da izvrše donaciju.

Šta ja imam od donacije?

Pored lične satisfakcije što ste pomogli očuvanju mentalnog zdravlja u lokalnoj zajednici, i pomogli nekom od naših korisnika koji nemaju sredstava da to sebi sami obezbede, ima još stvari koje možete da dobijete. Ukoliko ste fizičko ili pravno lice, možete da dobijete neke od artikala iz našeg web shopa. Pravnim licima, kao znak zahvalnosti možemo da ponudimo sprovođenje nekih od naših treninga, seminara i radionica za razvijanje ličnih i poslovnih veština i kompetencija. Takođe možemo da ponudimo individualni savetodavni ili koučing rad sa zaposlenima.

Donaciju možete izvršiti popunjavanjem uplatnice kako je navedeno u primeru ili jednostavnim skeniranjem IPS QR koda mobilnom aplikacijom vaše banke.

Sav materijal sa sajta je dostupan pod sledećom licencom:

CC BY-NC-ND 4.0

Ostale informacije