O nama

Centar za rast i razvoj ljudskog potencijala Ubuntu osnovan je 28. juna 2016. godine u Novom Sadu. Ideja nam je bila da na jednom mestu okupimo visoko kvalifikovane saradnike različitih obrazovnih profila koji su usmereni na mentalno zdravlje. Želeli smo da im damo siguran prostor za rad i kontinuiranu podršku u profesionalnom razvoju kako bismo udruženim snagama vodili računa o mentalnom zdravlju građana naše lokalne zajednice, a i šire. 

Misija

Misija Ubuntu centra je da svima omogući lako dostupnu psihološku pomoć i lični rast i razvoj. Uz pomoć motivisanih i visokokvalifikovanih stručnjaka iz oblasti mentalnog zdravlja kroz savetovanje, psihoterapiju, radionice i treninge zajedno podižemo kvalitet života naših klijenata. Kroz sistemsku podršku, redovnu superviziju, stručno usavršavanje i neformalna druženja vodimo brigu o našim saradnicima jer nam je iskustvo pokazalo da to rezultira kvalitetnim odnosima sa klijentima i uspešnom saradnjom. 

Vizija

Naša vizija je društvo u kome mentalno zdravlje, lični rast i razvoj i odlazak na psihoterapiju nisu tabu tema, već normalna svakodnevica. Želeli bismo da psihoterapiju i naš ostali edukativni materijal učinimo dostupnim svim ljudima kojima su neophodni. Predano radimo na tome da naš Centar bude sinonim za zadovoljne i stručne saradnike i kvalitetan sadržaj dostupan svima. 

Sav materijal sa sajta je dostupan pod sledećom licencom:

CC BY-NC-ND 4.0

Ostale informacije