Onlajn savetovalište

Projekat “Onlajn savetovalište” je pokrenut 2018. godine od strane Ubuntu centra za rast i razvoj ljudskog potencijala sa namerom da našoj lokalnoj zajednici pružimo lako dostupnu psihološku pomoć.


Projekat je samoodrživ, finansiran primarno od članarina klijenata i donacija građana. Projekat je pokrenut jer smo prepoznali potrebu za većom dostupnošću psihoterapije van velikih gradova, i kao podrška našim ljudima u inostranstvu. Pre nego što započnete rad sa psihoterapeutom putem interneta, proverite da li imate sve od neophodnog:

  • Laptop ili desktop računar koji ima kameru i mikrofon
  • Dobru internet konekciju koja može podržati video poziv
  • Prostoriju koja vam obezbeđuje privatnost, tišinu i intimnost koja je neophodna za rad.


Način rada

Kako bismo unapredili rad savetovališta i usluge koje pružamo, uveli smo psihološku procenu ličnosti i motivacije za rad pre početka samog psihoterapijskog rada. Testiranje se odvija onlajn, traje do 90 minuta i neophodno je izdvojiti 2.000 rsd, koji predstavljaju svojevrsnu pristupnu članarinu.


Sledeći koraci obuhvataju povezivanje sa terapeutom i početak psihoterapije. U okviru Onlajn savetovališta, imate pravo na 12 seansi, koje su podeljene u 4 seanse kroz 3 meseca. Svakog meseca uplaćujete mesečnu članarinu koja iznosi 4 hiljade dinara i koja Vam obezbeđuje 4 jednočasovna, individualna sustreta sa vašim psihoterapeutom. Uplata članarine služi kao neophodan uslov za početak rada.


*Sve što treba da uradite je da zakažete svoj termin slanjem mejla na

psihoterapija-onlajn@ubuntucentar.com ili popunjavanjem ovog formulara.


Projekat okuplja iskusne eksperte iz različitih struka i psihoterapijskih modaliteta koji su dostupni za vas.


Hvala vam što rastete zajedno sa nama.

Jana Narančić

Sistemska porodična psihoterapija

Terapiju i terapijski proces vidim kao zajednički put promene, razvoja, rasta i spoznaje terapeutovog i klijentovog unutrašnjeg sveta, prožet osećanjem empatije, razumevanja i iskrene zainteresovanosti za potrebe drugog.

Daliborka Damjanić

Porodična sistemska psihoterapija

Poštujući individualnost svakog klijenta, životne krize sagledavam kroz prizmu porodičnog sistema i međuljudskih odnosa. Svaka porodica je kompleksna mreža, članovi porodice su povezani nitima koje su i nežne i snažne, dok psihoterapija raspetljava, razvezuje čvorove i povezuje prekinute niti.

Zorana Stracenski

Transakciona analiza

Verujem da je izuzetno bitno da se svaka pojedinačna osoba posmatra kao vredno ljudsko biće, koje svojim sopstvenim kapacitetima može da prevaziđe životne krize i probleme sa kojima se suočava.

Jelena Lekić

Sistemska porodična psihoterapija

Ples između sigurnosti, stabilnosti i avanture i rizika čini zivot tako uzbudljivim, dinamičnim i neponovljivim.

Darja Pačevski

Transakciona analiza

Tu sam, slušam te i prihvatam onakvog kakav jesi dok zajedno gradimo prostor u kome možeš da se izraziš, isplačeš, nasmeješ, naljutiš i doneseš neke važne odluke i izbore.

Nebojša Ratković

Transakciona analiza

Tokom prve seanse, kao i svih ostalih, možete da očekujete da ćete biti saslušani bez pridike, u prijatnom okruženju koje je sigurno i poverljivo, a dobićete i odgovore na vaša pitanja i imaćete podršku da govorite slobodno.

Branislav Tizić

Transakciona analiza

Psihoterapija je uzbudljivo putovanje u potrazi za našim istinskim Ja. Pronaći sebe u svemu onom što nismo je neprocenjivo. Započnimo ovo putovanje zajedno.

Aleksandra Biberdžić

Transakciona analiza

Psihoterapija je životno ulaganje u sebe, ona je put ka promeni, ka otkrivanju novih stvari i harmoniji sa sobom i drugima.

Snežana Jovetić

Sistemska porodična psihoterapija

U psihoterapiji primenjujem sistemski pristup u radu sa porodicom, partnerima i pojedincem; nastojim da razvijem iskren odnos sa klijentom zasnovan na međusobnom uvažavanju, razumevanju i poštovanju, i da obezbedim prostor u kome će se klijent osećati sigurno kako bismo zajedno otvarali put koji vodi do promene.

Tatjana Atanasković

Transakciona analiza

Osim dogovorenog cilja u terapiji, moj lični cilj za svakog klijenta je da upozna sebe i svoje unutrašnje procese kako bi u budućnosti lakše donosio odluke.

Aleksandra Bajić

Integrativna Relaciono-Transakciona analiza

Odnos terapeuta i klijenta, koji karakterišu poštovanje, prihvatanje i toplina sagovornika korak je ka promeni, pomeranju svojih granica i širenju kapaciteta, a u cilju razumevanja svojih misli, osećanja i ponašanja.

Nataša Stojanović

Transakciona analiza

Ljudi se kroz psihoterapiju menjaju svesno i ciljano a ja, kao terapeut, verujem u moć klijenta da kreira sebe i svoj život i tu sam da mu u tome pružim potrebnu podršku.

Ivana Petrović

Integrativna Relaciono-Transakciona analiza

Svaki klijent je priča za sebe, ne volim da stavljam ljude u kalupe.

Nina Popov

Transakciona analiza

Kroz jedan, pre svega ljudski, ali i profesionalan odnos i otvorenu komunikaciju, prepoznavaćemo prepreke koje vas sputavaju da izvučete najbolje iz prilika koje su pred vama, otkrivaćete više o sebi i naučiti kako da, umesto utabanih puteva koji su nosili višak patnje, gradite i birate nove koji vode ka boljem funkcionisanju i ispunjenijem životu.

Irena Stojadinović

Telesna psihoterapija

U svom radu težim ka tome da se svaki klijent oseti bezbedno i podržano da zaroni u sebe, da ponovo nauči da oseća, mislii deluje u skladu sa svojom srži, i da iz tog procesa izroni sa doživljajem celovitosti i svrhovitosti življenja.

Bojana Jakovljević

Racionalno-emotivna i kognitivno-bihejvioralna terapija

Pružanje podrške osobi u prevazilaženju emocionalnih problema i problema u svakodnevnom funkcionisanju, kao i u ostvarivanju sopstvenih potencijala, u okviru podržavajućeg odnosa, uz korišćenje tehnika i alata RE&KBT-a.

Gordana Rosić

Transakciona analiza

Moj pristup u radu sa klijentima se zasniva na izgradnji odnosa punog poverenja koji im obezbeđuje prostor za promene.

Sandra Činčurak

Racionalno-emotivna i kognitivno-bihejvioralna terapija

Primarni cilj mi je da klijente saslušam, razumem, bezuslovno prihvatim, saosećam sa njima i njihovim problemima, kao i da stvorim pogodan put za rešavanje emocionalnih i praktičnih problema.

Ana Sič

Transakciona analiza

Svakom klijentu i svakom problemu pristupam sa potpunom pažnjom i posvećenošću, a najbolje rezultate postižem sa klijentima kojima je potrebno osnaživanje, jačanje samopouzdanja, podrška, promene životnih navika ili pomoć u rešavanju problema u partnerskim odnosima.

SUPERVIZORI

Stefan Mitrović Jokanović

Transakciona analiza

“Normalnost je samo psihopatologija proseka”. Ja sam više za upoznavanje, prihvatanje i upotrebu sopstvenog ludila u svrhu kvalitetnog života.

Miljana Vorkapić Viček

Sistemska porodična terapija i interaktivna psihoanaliza

Prihvatanje, podrška, uvažavanje i saosećanje su nam neophodni da bismo započeli proces zaceljenja i rasta.

Sav materijal sa sajta je dostupan pod sledećom licencom:

CC BY-NC-ND 4.0

Ostale informacije

Zakažite termin u Onlajn savetovalištu