Beogradsko savetovalište

Projekat “Beogradsko savetovalište Ubuntu” je pokrenut 2019. godine od strane Ubuntu centra za rast i razvoj ljudskog potencijala sa namerom da našoj lokalnoj zajednici pružimo lako dostupnu psihološku pomoć.


Projekat je samoodrživ i finansira se uz pomoć dobrovoljne donacije građana. Donacije se koriste isključivo u svrhu održavanja rada savetovališta i profesionalnog ulagaja u tim koji je angažovan u okviru projekta. Kako bismo unapredili rad savetovališta i usluge koje pružamo, uveli smo psihološku procenu ličnosti i motivacije za rad pre početka samog psihoterapijskog rada. Za ovaj prvi susret je nephodno odvojiti 2.000 rsd kao donaciju za rad centra, dok je za ostalih 12 susreta, koliko je predviđeno ovim projektom, neophodno izdvojiti donaciju od minimum 1.000 rsd.


Hvala vam što rastete zajedno sa nama.


*Sve što treba da uradite je da zakažete svoj termin putem telefona na broj 065 82 86 883 ili popunjavanjem ovog formulara.

Projekat okuplja iskusne eksperte iz različitih struka i psihoterapijskih modaliteta koji su dostupni za vas:

Jelena Lekić

Sistemska porodična psihoterapija

Ples između sigurnosti, stabilnosti i avanture i rizika čini zivot tako uzbudljivim, dinamičnim i neponovljivim.

Darja Pačevski

Transakciona analiza

Tu sam, slušam te i prihvatam onakvog kakav jesi dok zajedno gradimo prostor ukome možeš da se izraziš, isplačeš, nasmeješ, naljutiš i doneseš neke važne odluke i izbore.

Nebojša Ratković

Transakciona analiza

Tokom prve seanse, kao i svih ostalih, možete da očekujete da ćete biti saslušani bez pridike, u prijatnom okruženju koje je sigurno i poverljivo, a dobićete i odgovore na vaša pitanja i imaćete podršku da govorite slobodno.

Jelena Radovanović

Transakciona analiza

Terapijski proces je dvosmerna ulica. Vaša želja da radite na sebi i moja motivacija da Vam taj proces omogućim i olakšam su dve ključne stavke našeg zajedničkog napretka.

Zorana Stracenski

Transakciona analiza

Verujem da je izuzetno bitno da se svaka pojedinačna osoba posmatra kao vredno ljudsko biće koje svojim sopstvenim kapacitetima može da prevaziđe životne krize i probleme sa kojima se suočava.

Milica Anđelković

Transakciona analiza

Nijedan problem nije izmišljen i svaki ima svoje “Kako?”, “Kada?” i “Zašto baš tako i baš tada?”

Sandra Činčurak

Racionalno-emotivna i kognitivno-bihejvioralna terapija

Primarni cilj mi je da klijente saslušam, razumem, bezuslovno prihvatim, saosećam sa njima i njihovim problemima, kao i da stvorim pogodan put za rešavanje emocionalnih i praktičnih problema.

Bojana Jakovljević

Racionalno-emotivna i kognitivno-bihejvioralna terapija

Pružanje podrške osobi u prevazilaženju emocionalnih problema i problema usvakodnevnom funkcionisanju, kao i u ostvarivanju sopstvenih potencijala, u okviru podržavajućeg odnosa, uz korišćenje tehnika i alata RE&KBT-a

Ivana Divac

Sistemska porodična terapija

Terapija je odnos koji stvaraju terapeut i klijent, a u kome se razvija poverenje, poštovanje i spremnost klijenta da preispita i promeni priče koje živi, te na taj način konstruiše za sebe bolju realnost.

Snežana Jovetić

Sistemska porodična psihoterapija

U psihoterapiji primenjujem sistemski pristup u radu sa porodicom, partnerima i pojedincem; nastojim da razvijem iskren odnos sa klijentom zasnovan na međusobnom uvažavanju, razumevanju i poštovanju, i da obezbedim prostor u kome će se klijent osećati sigurno kako bismo zajedno otvarali put koji vodi do promene.

Ivona Šćepanović

Transakciona analiza

Iskustvo psihoterapije bih opisala kao proces samospoznaje i samoprihvatanja kojim dolazimo do svog autentičnog bića, našeg “pravog Ja”, u podržavajućem okruženju koje daje prostor i slobodu našim doživljajima i osećanjima. Iz ovakve, nove pocizije učimo da osećamo, odlučujemo, prihvatamo i menjamo sebe, u meri u kojoj mi to želimo i tempom koji nam odgovara

Nataša Stojanović

Transakciona analiza

Ljudi se kroz psihoterapiju menjaju svesno i ciljano a ja, kao terapeut, verujem u moć klijenta da kreira sebe i svoj život i tu sam da mu u tome pružim potrebnu podršku.

Irena Stojadinović

Telesna psihoterapija

U svom radu težim ka tome da se svaki klijent oseti bezbedno i podržano da zaroni u sebe, da ponovo nauči da oseća, misli i deluje u skladu sa svojom srži, i da iz tog procesa izroni sa doživljajem celovitosti i svrhovitosti življenja.

Milica Žarković

Psihodramska psihoterapija

Terapija je susret koji prihvata i neguje iskonsku autentičnost. Koristeći psihodramske tehnike, tokom terapije kreiram podržavajuću sredinu–kakva može da podstakne rad na izazovima i lični rast.

SUPERVIZORI

Stefan Mitrović Jokanović

Transakciona analiza

“Normalnost je samo psihopatologija proseka”. Ja sam više za upoznavanje, prihvatanje i upotrebu sopstvenog ludila u svrhu kvalitetnog života.

Miljana Vorkapić Viček

Sistemska porodična terapija i interaktivna psihoanaliza

Prihvatanje, podrška, uvažavanje i saosećanje su nam neophodni da bismo započeli proces zaceljenja i rasta.

Sav materijal sa sajta je dostupan pod sledećom licencom:

CC BY-NC-ND 4.0

Ostale informacije

Zakažite termin u savetovalištu u Beogradu