Novosadsko savetovalište

Projekat “Novosadsko savetovalište Ubuntu” je pokrenut 2016. godine od strane Ubuntu centra za rast i razvoj ljudskog potencijala sa namerom da našoj lokalnoj zajednici pružimo lako dostupnu psihološku pomoć.


Projekat je samoodrživ i finansira se uz pomoć dobrovoljne donacije građana. Donacije se koriste isključivo u svrhu održavanja rada savetovališta i profesionalnog ulagaja u tim koji je angažovan u okviru projekta. Kako bismo unapredili rad savetovališta i usluge koje pružamo, uveli smo psihološku procenu ličnosti i motivacije za rad pre početka samog psihoterapijskog rada. Za ovaj prvi susret je nephodno odvojiti 2.000 rsd kao donaciju za rad centra, dok je za ostalih 12 susreta, koliko je predviđeno ovim projektom, neophodno izdvojiti donaciju od minimum 1.000 rsd.

Hvala vam što rastete zajedno sa nama.


*Sve što treba da uradite je da zakažete svoj termin putem telefona na broj 065 82 86 881 ili popunjavanjem ovog formulara.


Projekat okuplja iskusne eksperte iz različitih struka i psihoterapijskih modaliteta koji su dostupni za vas.

Jovan Grubić

Transakciona analiza

Čvrsto verujem da svi imamo sposobnost da sagradimo ispunjene i srećne živote za sebe, čak i u vremenima nedaća. Kvalitet našeg iskustva definiše se značenjem koje mu pridajemo. Zato će fokus naše terapije biti usmeren na bolji uvid u vaš duhovni unutrašnji svet–vaša uverenja, emocije, misli i ponašanja. Promenom pogleda prema sebi i prema svetu zajedno ćemo dostići krajni cilj–kreirati život koji zaista želite!

Tijana Stojšić

Transakciona analiza

Cilj psihoterapije je da napravimo korake ka željenoj promeni i steknemo uvide u sve ono što nas sputava da živimo kvalitetan i realizovan život.

Ana Sič

Transakciona analiza

Svakom klijentu i svakom problemu pristupam sa potpunom pažnjom i posvećenošću, a najbolje rezultate postižem sa klijentima kojima je potrebno osnaživanje, jačanje samopouzdanja, podrška, promene životnih navika ili pomoć u rešavanju problema u partnerskim odnosima.

Aleksandra Bajić

Integrativna Relaciono-Transakciona analiza

Odnos terapeuta i klijenta, koji karakterišu poštovanje, prihvatanje i toplina sagovornika, korak je ka promeni, pomeranju svojih granica i širenju kapaciteta, a u cilju razumevanja svojih misli, osećanja i ponašanja.

Marija Rosandić

Transakciona analiza

Psihoterapiju doživljavam kao siguran prostor u kome možemo slobodno da istražujemo i razumemo svoja iskustva, ponašanja, osećanja i relacije koje ostvarujemo sa drugima. Za mene je odnos između psihoterapeuta i klijenta posebno važan za prevazilaženje psiholoških poteškoća i postizanje željene promene.

Ivana Petrović

Integrativna Relaciono-Transakciona analiza

Svaki čovek je priča za sebe. Svoju ulogu kao terapeuta vidim u pomoći da se neki delovi te priče sagledaju iz drugog ugla, ako treba preprave ili možda ponovo napišu. Bogatstvo raznolikosti, lični rast i napredak svakog klijenta je ono što me iznova inspiriše u ovom poslu.

Branislav Tizić

Transakciona analiza

Psihoterapija je uzbudljivo putovanje u potrazi za našim istinskim Ja. Pronaći sebe u svemu onom što nismo je neprocenjivo. Započnimo ovo putovanje zajedno.

Aleksandra Biberdžić

Transakciona analiza

Psihoterapija je životno ulaganje u sebe, ona je put ka promeni, ka otkrivanju novih stvari i harmoniji sa sobom i drugima.

Tatjana Atanasković

Transakciona analiza

Osim dogovorenog cilja u terapiji, moj lični cilj za svakog klijenta je da upozna sebe i svoje unutrašnje procese kako bi u budućnosti lakše donosio odluke.

Nina Popov

Transakciona analiza

Kroz jedan, pre svega ljudski, ali i profesionalan odnos i otvorenu komunikaciju, prepoznavaćemo prepreke koje vas sputavaju da izvučete najbolje iz prilika koje su pred vama, otkrivaćete više o sebi i naučiti kako da, umesto utabanih puteva koji su nosili višak patnje, gradite i birate nove koji vode ka boljem funkcionisanju i ispunjenijem životu.

Gordana Rosić

Transakciona analiza

Moj pristup u radu sa klijentima se zasniva na izgradnji odnosa punog poverenja koji im obezbedjuje prostor za promene.

SUPERVIZORI

Stefan Mitrović Jokanović

Transakciona analiza

“Normalnost je samo psihopatologija proseka”. Ja sam više za upoznavanje, prihvatanje i upotrebu sopstvenog ludila u svrhu kvalitetnog života.

Miljana Vorkapić Viček

Sistemska porodična terapija i interaktivna psihoanaliza

Prihvatanje, podrška, uvažavanje i saosećanje su nam neophodni da bismo započeli proces zaceljenja i rasta.

Sav materijal sa sajta je dostupan pod sledećom licencom:

CC BY-NC-ND 4.0

Ostale informacije

Zakažite termin u savetovalištu u Novom Sadu